Фото дюбель-цвях швидкого монтажу 8*80 потай поліетиленовий apro (100 шт) (smtp-80080)
Производитель Apro
Артикул 296708
Рейтинг 9 голосов
3.91
182.5 грн
+
Нет в наличии
Артикул
296708
Тип обладнання
Дюбель
Торгова марка
Apro
Модель
для щільних повнотілих основ 8*80 потай (100 шт)
Країна виробник
Китай
Призначення
для щільних повнотілих основ
Матеріал
сталь/поліетилен
Довжина
80 мм
Додаткова інформація
Покриття - цинк білий / Діаметр отвору - 8 мм / Вид та розмір шліца - PZ2 / Вид головки - потайна / Вид різьби - неповна / Тип різьби - саморізна клиноподібна (ударна) / Товщина закріплюваного матеріалу (max) - 40 мм
Особливості
Вид бортика - потай
Кількість в упаковці
100 шт
Діаметр
8 мм
Вага
теоретична 1 шт. - 8,6 г


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Китай
    Производство: Китай
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Дюбель-цвях швидкого монтажу 8*80 потай поліетиленовий Apro (100 шт) (SMTP-80080)

Дюбель-цвях швидкого монтажу 8*80 потай поліетиленовий Apro (SMTP-80080) - ідеальний вибір для надійного кріплення на щільних повнотілих основах. Виготовлений з високоякісної сталі та обладнаний поліетиленовим покриттям забезпечує надійність та довговічність у використанні.

Завдяки цинковому білому покриттю дюбель-цвях має відмінну стійкість до корозії, що робить його ідеальним для застосування в будівництві, для вікон та дверей, а також для інженерних комунікацій. Його діаметр 8 мм та діаметр отвору також 8 мм роблять його універсальним для різних видів кріплення.

Із застосуванням саморізної клиноподібної різьби (ударної) та видом головки та бортика "потай", дюбель-цвях забезпечує чудовий зовнішній вигляд та легкість монтажу. Тип різьби PZ2 ідеально підходить для швидкого та ефективного закручування.

Загальна довжина 80 мм та товщина закріплюваного матеріалу до 40 мм роблять його універсальним для різних завдань в будівництві. Його вага всього 8.6 г дозволяє легко та зручно транспортувати та встановлювати його на робочому місці.
Добавить отзыв
Похожие товары: