Фото компресор двоциліндровий apro 2.2квт 416л/хв 50л (850178)
Производитель Apro
Артикул 287562
Рейтинг 4 голоса
3.52
11 115 грн
+
Артикул
287562
Тип обладнання
Компресор
Торгова марка
Apro
Модель
2.2кВт 416л/хв 50л
Країна виробник
Китай
Тип
Поршневий з прямим приводом
Живлення
220 В
Об`єм
50 л
Потужність
2200 Вт
Кількість оборотів
2850 об/хв
Продуктивність
416 л/хв
Тиск
8 бар
Рівень шуму
87 дБ
Кількість цилиндрів
2 шт
Додаткова інформація
Два універсальних швидкоз'ємних пневматичних роз'ємів Ø1/4" / Довжина кабелю - 1.5 м
Комплектація
Компресор - 1 шт. / Колеса - 2 шт. / Каністра з компресорним маслом - 1 шт. 0,2 л. / Повітряний фільтр - 2 шт. / Сапун - 1 шт. / Упаковка - Картонна коробка / Гарантійний талон - 1 шт.
Гарантія
2 года
Вага
38.5 кг


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Китай
    Производство: Китай
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Компресор двоциліндровий Apro 2.2кВт 416л/хв 50л (850178)

Компресор, оснащений електродвигуном потужністю 2200 Вт, стане незамінним помічником для малярних робіт та робіт в майстерні з пневматичним інструментом. Його продуктивність, що сягає 416 л/хв, дозволяє легко використовувати різноманітні пневматичні інструменти.

Незважаючи на вражаючу потужність, цей компресор має компактні розміри, що забезпечує його зручність зберігання та експлуатації. Завдяки ресиверу об'ємом 50 л, спільно з високою продуктивністю, він ідеально підходить для професійних робіт.

Безпека та надійність – це пріоритети цієї моделі. Спеціальний захисний кожух дбає про те, щоб двигун залишався недоторканим під час роботи, захищаючи його від пошкоджень, бруду, вологи і пилу. До того ж, вбудовані системи захисту надають компресору стабільну роботу і захищають його від перевантаження, перегріву, перекачування та перепадів напруги в мережі.

Одна з важливих переваг – наявність двох швидкоз'ємних пневматичних роз'ємів Ø1/4", що дозволяє одночасно підключати та використовувати два інструменти. Це значно підвищує продуктивність та зручність роботи.

Компресор готовий до роботи відразу після придбання, оскільки поставляється заправлений олією. Завдяки ламелям на корпусі двигуна, конструкція ефективно відводить тепло, що дозволяє працювати в безперервному режимі. А функція автоматичного включення не дозволяє тиску в компресорі опуститися нижче 5 Бар, забезпечуючи безперебійну роботу.

Транспортування компресору – це легка справа, завдяки його компактним габаритам, прогумованим колесам і зручним рукояткам. З ним ви легко перенесете його туди, де потрібно здійснити ремонтні чи будівельні роботи.

Узагальнюючи, цей компресор є ідеальним вибором для професіоналів, які шукають надійне та потужне обладнання для виконання різноманітних завдань з пневматичним інструментом. Його продуктивність, захист, зручність використання та перенесення роблять його невід'ємною частиною робочого процесу.
Добавить отзыв
Похожие товары: