Фото компресор двоциліндровий безмасляний apro 0.6квт 152л/хв 9л (850170)
Производитель Apro
Артикул 287577
Рейтинг 8 голосов
3.68
5 703.8 грн
+
Артикул
287577
Тип обладнання
Компресор
Торгова марка
Apro
Модель
0.6кВт 152л/хв 9л
Країна виробник
Китай
Тип
Поршневий з прямим приводом безмасляний
Живлення
220 В
Об`єм
9 л
Потужність
600 Вт
Кількість оборотів
2650 об/хв
Продуктивність
152 л/хв
Тиск
8 бар
Рівень шуму
65 дБ
Кількість цилиндрів
2 шт
Додаткова інформація
Два універсальних швидкоз'ємних пневматичних роз'ємів Ø1/4"
Комплектація
Компресор - 1 шт. / Гарантійний талон - 1 шт. / Опора - 4 шт. / Повітряний фільтр - 1 шт. / Упаковка - Картонна коробка
Гарантія
2 года
Вага
15 кг


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Китай
    Производство: Китай
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Компресор двоциліндровий безмасляний Apro 0.6кВт 152л/хв 9л (850170)

Компресор двоциліндровий безмасляний 0,6 кВт 152л/хв 8бар 9л APRO - ідеальне рішення для тих, хто шукає компактний та зручний компресор для роботи з аерографами та пневмоінструментами. Завдяки невеликому ресиверу об'ємом 9 літрів, він ефективно працює з інструментами малої потужності. Мінімальна вага та габарити дозволяють легко зберігати та переносити його.

Однією з головних переваг цього компресора є його безмасляна технологія, що не потребує технічного обслуговування з доливання масла. Він забезпечує чисте повітря на виході без будь-яких домішок, що робить його ідеальним для застосування в аерографії, медицині та харчовій промисловості.

Захист від перевантаження, перегріву, перекачування та перепадів напруги забезпечують надійну роботу компресора, а захисне покриття стінок ресивера забезпечує його довговічність і захищає від корозії на протязі 5 років.

Компресор має два виходи стиснутого повітря, що дозволяє використовувати два інструменти одночасно або працювати з різними пневмоінструментами без зайвих зусиль.

Додатково, завдяки особливій формі двигуна та автоматичному включенню, компресор забезпечує безперервну роботу зі стабільним тиском не нижче 8 бар. Він також відрізняється меншою шумовою емісією порівняно з масляними компресорами.

Загалом, двоциліндровий безмасляний компресор 0,6 кВт 152л/хв 8бар 9л APRO - це надійний, потужний та зручний інструмент, який ідеально підійде для роботи в різних сферах, де вимагається чисте повітря і стабільний тиск для безперервної та якісної роботи.
Добавить отзыв
Похожие товары: