Фото компресор двоциліндровий пасовий apro 2.2квт 402л/хв 100л (850182)
Производитель Apro
Артикул 287552
Рейтинг 6 голосов
3.7
18 076.5 грн
+
Артикул
287552
Тип обладнання
Компресор
Торгова марка
Apro
Модель
2.2кВт 402л/хв 100л
Країна виробник
Китай
Тип
Поршневий з ремінним приводом
Живлення
220 В
Об`єм
100 л
Потужність
2200 Вт
Кількість оборотів
1100 об/хв
Продуктивність
402 л/хв
Тиск
8 бар
Рівень шуму
98 дБ
Кількість цилиндрів
2 шт
Додаткова інформація
Два універсальних швидкоз'ємних пневматичних роз'ємів Ø1/4" / Довжина кабелю - 1.5 м
Комплектація
Компресор - 1 шт. / Колеса - 4 шт. / Каністра з компресорним маслом - 1 шт. 0,5 л. / Повітряний фільтр - 2 шт. / Сапун - 1 шт. / Упаковка - Ящик з фанери / Гарантійний талон - 1 шт.
Гарантія
2 года
Вага
75 кг


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Китай
    Производство: Китай
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Компресор двоциліндровий пасовий Apro 2.2кВт 402л/хв 100л (850182)

Компресор APRO з електродвигуном потужністю 2200 Вт - ідеальний вибір для використання на СТО, у майстернях та роботи з пневматичним інструментом. Завдяки його продуктивності, яка становить 402 л/хв, ви з легкістю зможете використовувати різноманітні види пневматичних інструментів.

Особливою перевагою цього компресора є великий об'єм ресивера, який складає 100 літрів - це найбільший показник у лінійці компресорів APRO. Такий об'єм дозволяє легко виконувати навіть найважчі і тривалі завдання. Більший об'єм ресивера забезпечує рідше включення двигуна для нагнітання тиску, що зберігає його моторесурс. До того ж, стінки ресивера мають спеціальне покриття, що захищає їх від корозії на протязі 5 років.

Надійність і захист компресора забезпечуються вбудованими системами захисту від перевантаження в мережі. Компресор має ремінну передачу, що дозволяє працювати на більш низьких обертах, порівняно з прямим типом приводу. Це сприяє збільшенню моторесурсу та тривалішому безперервному функціонуванню, зокрема, в промислових умовах.

Оснащений двома швидкоз'ємними пневматичними роз'ємами Ø1/4", компресор дозволяє підключати й використовувати одночасно два інструменти, що сприяє збільшенню продуктивності роботи.

Компресор готовий до роботи відразу після отримання, оскільки поставляється заправлений олією.

Його конструкція забезпечує безперервну роботу завдяки ламелям на корпусі двигуна, що краще відводять тепло, а також функції автоматичного включення, що не дозволяє тиску в компресорі опуститися нижче 5 Бар.

Компактні габарити, прогумовані колеса і зручні рукоятки забезпечують простоту транспортування компресора.

Завдяки всім цим перевагам, компресор APRO з електродвигуном 2200 Вт та об'ємом ресивера 100 літрів стане незамінним помічником у вашій роботі та довготривалих завданнях, забезпечуючи надійність та високу продуктивність.
Добавить отзыв
Похожие товары: