Фото ліхтар акумуляторний налобний на 150 lumen з сенсором вольт сила (900505)
Производитель Сила
Артикул 285096
Рейтинг 12 голосов
3.97
818.2 грн
+
Артикул
285096
Тип обладнання
Налобні
Торгова марка
Сила
Модель
налобний акумуляторний на 150 lumen
Країна виробник
Китай
Живлення
акумулятор
Акумулятор
Li-ion
Додаткова інформація
Яскравість - 150 Лм / Режими - Макс/Мін/Стробоскоп/Вимк / Сенсор увімкнення
Гарантія
1 год


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Китай
    Производство: Китай
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Ліхтар акумуляторний налобний на 150 lumen з сенсором Вольт Сила (900505)

LED ліхтар зі світловим елементом COB - незамінний помічник в будь-якій ситуації. Завдяки своїй потужності в 150 Лм, він забезпечує яскраве і рівномірне освітлення навколишнього простору. Ліхтар оснащений чотирма режимами роботи: Максимальним, Мінімальним, Стробоскопічним і Режимом вимкнення. Тепер ви можете самостійно вибирати оптимальний режим, залежно від потреб і умов.

Цей ліхтар працює від літій-іонного акумулятора з напругою 3,7 В і ємністю 2200 мАг. Це дозволяє вам використовувати його протягом тривалого часу без необхідності постійного заряджання. Акумулятор вже входить до комплекту, що дозволяє вам зразу ж розпочати використання ліхтаря. Крім того, в комплекті йде USB-кабель для зарядки, що дозволяє зручно і швидко заряджати ліхтар у будь-якому місці.

Надійний сенсор увімкнення дозволяє вам легко керувати ліхтарем однією рукою. Ви зможете ввімкнути його або переключати між режимами простим рухом руки, що особливо зручно, коли вам необхідно швидко виконати певну дію. Більше не потрібно шукати по всій поверхні ліхтаря кнопку ввімкнення - все, що вам потрібно, це зробити невеликий рух рукою.

Ліхтар забезпечує надійну і стійку роботу завдяки високоякісним матеріалам і компактному дизайну. Він зручний у використанні і може стати вашим незамінним помічником
Добавить отзыв
Похожие товары: