Фото ліска для тримерів зенит профи (квадрат з кордом) 2.7мм*64м (40627064)
Производитель Зенит
Артикул 285987
Рейтинг 11 голосов
3.92
399 грн
+
Артикул
285987
Тип обладнання
Ліска
Торгова марка
Зенит
Модель
квадрат з кордом 2.7мм*64м
Країна виробник
Китай
Конструкція
квадрат з кордом
Довжина
64 м
Вид упаковки
стікер
Зовнішній діаметр
2.7 мм


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Китай
    Производство: Китай
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Ліска для тримерів Зенит (квадрат з кордом) 2.7мм*64м (40627064)

Ліска для тримерів "Квадрат Dual" 2.7 мм х 64 м - незамінний аксесуар для виконання тривалого та інтенсивного косіння. Вона володіє високою якістю матеріалу та надійністю, що значно полегшує навантаження на двигун та економить паливо, а також дозволяє виконувати роботу з високою швидкістю.

Матеріал ліски складається на 50% з первинного нейлону марки РА6 та 50% з марки РА66. Це забезпечує високу міцність та довговічність матеріалу. Крім того, внутрішня жила ліски виготовлена з 100% марки РА66, що забезпечує її додаткову стійкість до навантажень та зносу.

Ліска має квадратну форму, яка дозволяє знизити рівень шуму під час роботи. Це особливо важливо для комфортного використання триммера в будь-який час дня. Ви зможете займатися косінням без зайвого шуму, не турбуючи навколишніх.

Завдяки високій міцності та надійності ліски, ви зможете виконувати роботу з великою швидкістю і точністю. Вона стане відмінним вибором для тривалого та інтенсивного використання в саду, на газоні чи в іншому ландшафтному дизайні.

Не сумнівайтеся у якості ліски для тримерів "Квадрат Dual" 2.7 мм х 64 м. Вона стане незамінним помічником у ваших роботах, прискорить їх виконання та забезпечить високу ефективність. Оберіть надійний аксесуар, який забезпечить вам якісні результати та зручність у роботі.
Добавить отзыв
Похожие товары: