Фото ліска для тримерів зенит профи (квадрат) 3.0мм*51м (40630051)
Производитель Зенит
Артикул 285870
Рейтинг 2 голоса
3.35
414 грн
+
Артикул
285870
Тип обладнання
Ліска
Торгова марка
Зенит
Модель
квадрат DUAL 3.0мм*51м
Країна виробник
Китай
Конструкція
квадрат
Довжина
51 м
Вид упаковки
стікер
Зовнішній діаметр
3.0 мм


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Китай
    Производство: Китай
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Ліска для тримерів Зенит Профи (квадрат) 3.0мм*51м (40630051)

Ліска для тримерів "Квадрат Dual" 3.0 мм х 51 м — незамінний матеріал для тривалого та інтенсивного покосу. Її використання дозволяє виконувати роботу в ефективному режимі, зберігаючи якість та міцність навантаження на двигун, а також економлячи паливо.

Ця ліска відрізняється високою якістю матеріалу, який включає 50% первинного нейлону марки РА6 та 50% первинного нейлону марки РА66. Така комбінація матеріалів забезпечує максимальну міцність та довговічність ліски. Внутрішня жила виготовлена повністю з нейлону марки РА66, що додатково підвищує стійкість та надійність матеріалу.

Основна перевага цієї ліски полягає в її формі, завдяки якій вона вирізняється низьким рівнем шуму. Це особливо важливо при тривалому використанні, коли звук може стати додатковим джерелом незручності. Завдяки спеціально розробленій формі ліска майже безшумна під час роботи, що забезпечує комфортні умови праці.

Ця ліска "Квадрат Dual" 3.0 мм х 51 м є унікальним рішенням для тримерів, яке поєднує в собі високу міцність, надійність та низький рівень шуму. Завдяки цим перевагам, вона забезпечує ефективне виконання роботи та продуктивне використання тримера. Обираючи цю ліску, ви зможете отримати найкращі результати при покосі у тривалий інтенсивний режимі.
Добавить отзыв
Похожие товары: