Фото ліска для тримерів зенит (зірка) 2.7мм*274м (40127274)
Производитель Зенит
Артикул 285810
Рейтинг 12 голосов
3.74
387 грн
+
Нет в наличии
Артикул
285810
Тип обладнання
Ліска
Торгова марка
Зенит
Модель
зірка 2.7мм*274м
Країна виробник
Китай
Конструкція
зірка
Довжина
274 м
Вид упаковки
бухта
Зовнішній діаметр
2.7 мм


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Китай
    Производство: Китай
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Ліска для тримерів Зенит (зірка) 2.7мм*274м (40127274)

Ліска для садових триммерів "Звезда" розміром 2,7 мм х 274 мм - це високоякісний розрізний матеріал, який пропонує неймовірну агресивність різання і високу продуктивність завдяки своїм 5 гострим граням. Цей продукт є найкращим у своєму класі, як за вартістю, так і за продуктивністю.

Ця ліска оптимально підходить для обрізання свіжої трави і дозволяє з легкістю справлятися з роботою на вашому садовому триммері. Вона забезпечує чистий і рівний різ, що дозволяє зробити ваш газон акуратним і доглянутим. Незалежно від того, чи ви професіонал, який шукає надійний матеріал для щоденного використання, або просто власник ділянки, який хоче підтримувати свою траву у бездоганному стані, ця ліска - ваш найкращий вибір.

Матеріал, використаний для виготовлення цієї ліски, є 100% первинним нейлоном РА6. Це гарантує його високу міцність, стійкість до зношування і довговічність. Ви можете бути впевнені, що ця ліска прослужить вам тривалий час і забезпечить високу продуктивність при роботі з вашим триммером.

Замовляючи цю ліску "Звезда" розміром 2,7 мм х 274 мм, ви отримуєте надійний та ефективний інструмент, який зробить вашу роботу набагато легшою. Насолоджуйтеся бездоганним результатом і професійною якістю завдяки цій високоякісній лісці для садових триммерів "Звезда".
Добавить отзыв
Похожие товары: