Фото ліска для тримерів зенит (зірка) 3.0мм*15м (40130015)
Производитель Зенит
Артикул 285879
Рейтинг 5 голосов
3.68
59 грн
+
Артикул
285879
Тип обладнання
Ліска
Торгова марка
Зенит
Модель
зірка 3.0мм*15м
Країна виробник
Китай
Конструкція
зірка
Довжина
15 м
Вид упаковки
стікер
Зовнішній діаметр
3.0 мм


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Китай
    Производство: Китай
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Ліска для тримерів Зенит (зірка) 3.0мм*15м (40130015)

Ліска для садових тримерів "Зірка" розроблена спеціально для того, щоб забезпечити агресивний різ та високу продуктивність. Її особливість полягає у наявності 5-ти гострих граней, які гарантують чудовий результат при обрізанні трави.

Цей продукт є оптимальним вибором для роботи зі свіжою травою. Незалежно від того, чи вам потрібно обрізати газон на подвір'ї, чи прибрати бур'яни в саду, ліска "Звезда" забезпечить вам ефективність та якість роботи.

Цей товар є одним з кращих в асортименті, як за вартістю, так і за продуктивністю. Він відповідає найвищим стандартам якості і довговічності, що робить його популярним серед садівників і професіоналів.

Ліска виготовлена з високоякісного матеріалу - 100% первинного нейлону РА6. Цей матеріал відмінно переносить навантаження, має високу міцність і стійкість до зношування. Ви можете бути впевнені, що ліска "Звезда" прослужить вам довгий час і не підведе в самий непотрібний момент.

Нехай ліска для садових тримерів "Зірка" стане вашим надійним помічником у боротьбі з рослинною рослинністю. Вона забезпечить вам швидкий та якісний різ, дозволяючи вам ефективно доглядати за вашим садом чи газоном.
Добавить отзыв
Похожие товары: