Фото літієве мастило 450мл unifix (951349)
Производитель Unifix
Артикул 307558
Рейтинг 4 голоса
3.52
114.4 грн
+
Артикул
307558
Тип обладнання
Мастило
Торгова марка
Unifix
Модель
літієве 450мл
Країна виробник
Китай
Призначення
від зносу і тертя
Об`єм
450 мл
Колір
прозорий


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Китай
    Производство: Китай
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Літієве мастило 450мл Unifix (951349)

Літієве мастило Unifix об'ємом 450 мл — це незамінний помічник для тих, хто прагне забезпечити тривалу та надійну роботу різноманітних механізмів та деталей. Завдяки своїй унікальній формулі, мастило ефективно змащує та захищає деталі гальмівних систем, нарізні з'єднання, шестерні, підшипники, клеми акумуляторів, замки, петлі дверей, капотів та багажників, а також механізми склоочисників і напрямні сидінь. Крім того, цей продукт ідеально підходить для обробки металевих важелів та тросів, забезпечуючи їх ідеальне ковзання та надійний захист від корозії.

Unifix 450 мл гарантує стабільну роботу механізмів навіть при підвищених навантаженнях та високих температурах до +130 °C. Його використання запобігає налипанню бруду, зберігаючи чистоту та ефективність роботи деталей. Літієве мастило також вирізняється прозорим кольором, що робить його менш помітним на оброблюваних поверхнях.

Цей продукт виготовлено в Китаї з використанням сучасних технологій, що гарантує його високу якість та ефективність. Вага мастила становить 0,37 кг, що робить його зручним у використанні та транспортуванні. Відсутність гарантійного терміну свідчить про довговічність та надійність мастила Unifix у використанні.
Добавить отзыв
Похожие товары: