Фото ножівка по дереву irwin "xpert" l=375 мм 8t/9p грубий різ (10503625)
Производитель Irwin
Артикул 293373
Рейтинг 3 голоса
3.4
513 грн
+
Артикул
293373
Тип обладнання
Ножівка
Торгова марка
Irwin
Модель
L=375 мм 8T/9P грубий різ
Країна виробник
США
Призначення
дерево
Шаг
8T/9P
Клас пилу
грубий
Довжина
550 мм
Довжина полотна
375 мм


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • США
    Производство: США
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Ножівка по дереву Irwin "Xpert" L=375 мм 8T/9P грубий різ (10503625)

Ножівка по дереву Irwin "Xpert" - найкращий спутник для професіонала та домашнього майстра в грубому та швидкому розпилюванні деревини. Ця ножівка відома своєю надійністю та високою продуктивністю.

Завдяки жорсткому полотну товщиною 1,00 мм із високоякісної сталі С75, ножівка забезпечує максимальну стабільність та передачу зусиль оператора. Зуби мають тригранну заточку, виконану за технологією TGT, що дозволяє виробляти пиляння не тільки вперед, а й назад. Це робить процес різання набагато ефективнішим.

Оптимізоване розведення зубів сприяє прямолінійному різу, а дрібні зубці у передній частині полотна полегшують початок різання. Полотно ножівки має поглиблення для кращого відведення стружки, що забезпечує чистий та точний різ.

Лезо інструменту покрите антикорозійним лаком на водній основі, що робить його надзвичайно довговічним. Ергономічна ручка з двох матеріалів має оптимізований дизайн для комфортної роботи, навіть у рукавичках. Ручка також має грані для побудови кутів 90 та 45, що допомагає при розмітці.

Ножівка по дереву Irwin "Xpert" - це надійний інструмент, який забезпечить вам швидкість, простоту та якість різання. Оберіть якість та надійність з брендом IRWIN® Jack®.
Добавить отзыв
Похожие товары: