Фото генератор бензиновий vitals jbs 6.0ba (155218)
Производитель Vitals
Артикул 287505
Рейтинг 3 голоса
3.56
42 080 грн
+
Артикул
287505
Тип обладнання
Генератор
Торгова марка
Vitals
Модель
6.5 кВт бензиновий 220В
Країна виробник
Латвия
Тип
синхронний
Живлення
бензин
Потужність
6000 Вт
Потужність двигуна
16 к.с.
Опції
мідна обмотка / автомат. контроль напруги (AVR) / автомат. введення резерву (ATS) /
Число фаз
однофазний
Тип запуску
електричний стартер / автоматичний / ручний стартер /
Об'єм двигуна
420 см³
Ємність паливного баку
25 л
Двигун
4-тактний одноциліндровий
Охолодження
повітряне
Паливо
бензин АИ-92, АИ-95
Максимальна потужність
6500 Вт
Кількість цилиндрів
1
Час автономної роботи
10-15 год
Додаткова інформація
Коефіцієнт потужності (сos Ф) - 1 / Система запалювання - транзисторне магнето / Міні-контролер 3-в-1 / Датчик низького рівня оливи в картері двигуна / Об`єм масла в картері, л - 1,1 / Cиловиq вивод на 32 А
Комплектація
Бензиновий генератор 1 шт. / Інструкція з експлуатації / Гарантійний талон 1 шт.
Число тактів
4
Число розеток 220В
Є
Вихід 12В
Є
Звукоізоляційний кожух
есть
Гарантія
3 года
Вага
Вага нетто/брутто, кг - 81,0/83,0
Розміри
Габарити упаковки, мм - 700х540х580


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)

Генератор бензиновий Vitals JBS 6.0ba (155218)


Генератор Vitals JBS 6.0ba - це надійний і компактний переносний електричний агрегат, який ідеально підходить для резервного живлення побутових приладів в разі аварій або відключення основного джерела електропостачання. Цей генератор забезпечує однофазний змінний струм напругою 230 В та частотою 50 Гц.

Для запуску генератора є два режими - ручний і автоматичний, що забезпечує зручність в експлуатації. Вбудований чотиритактний бензиновий двигун з верхнім розташуванням клапанів має інноваційну конструкцію кришки стартера та крильчатки охолодження, яка запобігає перегріванню. Промисловий глушник та демпферні опори знижують шум і вібрації, що робить роботу генератора комфортнішою.

Використання електричного стартера робить запуск генератора легким і швидким. Двигун відрізняється економічністю та має великий ресурс напрацювання понад 2000 мотогодин. Мінімальна витрата палива на вироблення 1 кВт∙год електроенергії становить 374 г, що робить його ефективним і економічним.

Запобігаючи запуску без належного рівня мастила, аварійна система захисту гарантує надійну роботу двигуна. Карбюратор автоматично регулює паливну суміш у всіх режимах роботи, що допомагає знизити витрати пального. Найбільш економічним двигун працює на середньому навантаженні.

Генератор оснащений автоматичним регулятором напруги (AVR), який забезпечує стабільність вихідної напруги та дозволяє використовувати його для живлення чутливих електронних пристроїв. Він також має монтаж на міцній металевій рамі, що забезпечує цілісність та компактність. Рама з труб великого діаметра стійка на будь-яких поверхнях і захищає агрегат від ударів та пошкоджень.

Завдяки високоякісній системі охолодження та обмоткам з 100% міді, генератор володіє тривалим терміном служби та витримує великі струми, що виникають під час запуску реактивних навантажень. Наявність автоматичного введення резерву (ATS) дозволяє генератору автоматично включатись при відключенні основного джерела живлення.

Загалом, генератор Vitals JBS 6.0ba - це надійний, ефективний і зручний в експлуатації пристрій, який допоможе забезпечити електропостачання у разі непередбачуваних ситуацій. Його висока якість та надійність гарантують довгий термін безперебійної роботи.

Добавить отзыв
Похожие товары: