Фото генератор бензиновий vitals wp 5.0bе (164651)
Производитель Vitals
Артикул 287502
Рейтинг 11 голосов
4.06
28 840 грн
+
Артикул
287502
Тип обладнання
Генератор
Торгова марка
Vitals
Модель
5.5 кВт бензиновий 220В
Країна виробник
Латвия
Тип
синхронний
Живлення
бензин
Потужність
5000 Вт
Потужність двигуна
13 к.с.
Опції
мідна обмотка / автомат. контроль напруги (AVR) /
Число фаз
однофазний
Тип запуску
ручний стартер / електричний стартер /
Об'єм двигуна
389 см³
Ємність паливного баку
25 л
Двигун
4-тактний одноциліндровий
Охолодження
повітряне
Паливо
бензин АИ-92, АИ-95
Максимальна потужність
5500 Вт
Кількість цилиндрів
1
Час автономної роботи
10 год
Додаткова інформація
Коефіцієнт потужності (сos Ф) - 1 / Система запалювання - транзисторне магнето / Мініконтролер 5 в 1 / Датчик низького рівня оливи в картері двигуна / Об`єм масла в картері, л - 1,1
Комплектація
Бензиновий генератор 1 шт. / Інструкція з експлуатації / Гарантійний талон 1 шт.
Число тактів
4
Число розеток 220В
Є
Вихід 12В
ні
Звукоізоляційний кожух
есть
Гарантія
3 года
Вага
Вага нетто/брутто, кг - 74,0/76,0
Розміри
Габарити упаковки, мм - 700х550х545


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Генератор бензиновий Vitals WP 5.0bе (164651)

Генератор Vitals WP 5.0be - це надійний та потужний переносний електричний агрегат, створений для резервного живлення побутових приладів у разі аварій або відключення електроенергії. Він працює з однофазним змінним струмом напругою 230 В та частотою 50 Гц, що відповідає стандартам багатьох країн, включаючи Україну.

Цей генератор оснащений надійним чотиритактним бензиновим двигуном з верхнім розташуванням клапанів, що забезпечує низьку витрату палива - всього 360 г на вироблення 1 кВт∙год електроенергії. Інноваційна конструкція кришки стартера та крильчатки охолодження запобігає перегріву двигуна, а глушник промислового типу забезпечує ефективне шумопоглинання.

Генератор має два методи запуску - ручний та електричний. Електричний стартер дає можливість запускати агрегат простим поворотом ключа запалення, а ручний стартер є альтернативою у разі необхідності.

Завдяки системі захисту від низького рівня мастила, двигун не може бути запущений без мастила або з недостатнім рівнем, що допомагає уникнути його пошкодження та забезпечує довгий ресурс роботи. Карбюратор автоматично регулює паливну суміш для оптимальної ефективності та економії палива, а автоматичний регулятор напруги (AVR) забезпечує стабільність вихідної напруги, що дозволяє використовувати генератор для живлення чутливої електроніки та інших пристроїв.

Альтернатор має 100% мідну обмотку, що забезпечує стабільність та високу надійність генератора. Тривалий термін служби вугільних щіток з унікальним ресурсом дозволяє уникнути частої заміни щіток. Компактна і міцна металева рама забезпечує цілісність та захист всіх елементів агрегату, а дворівнева антивібраційна система допомагає знизити рівень вібрації під час роботи.

Мініконтролер 5 в 1 дозволяє контролювати п'ять основних показників роботи генератора, що допомагає оператору зберігати під контролем всі параметри.

Загалом, генератор Vitals WP 5.0be є високоефективним, надійним та економічним рішенням для забезпечення резервного електроживлення побутових споживачів, а його 36-місячна або 500-мотогодинна гарантія дає впевненість у якості та довговічності цього продукту.
Добавить отзыв
Похожие товары: