Фото генератор дизельний vitals wp 6.5-3de (180700)
Производитель Vitals
Артикул 287239
Рейтинг 12 голосов
3.97
52 080 грн
+
Нет в наличии
Артикул
287239
Тип обладнання
Генератор
Торгова марка
Vitals
Модель
7 кВт дизельний 220/380 В
Країна виробник
Латвия
Тип
синхронний
Живлення
дизель
Потужність
6500 Вт
Потужність двигуна
14 к.с.
Число фаз
однофазний/ трифазний
Тип запуску
електричний стартер / ручний стартер /
Рівень шуму
85 дБ
Об'єм двигуна
498 см³
Ємність паливного баку
15 л
Двигун
4-тактний одноциліндровий
Охолодження
повітряне
Максимальна потужність
7000 Вт
Кількість цилиндрів
1
Додаткова інформація
Коефіцієнт потужності (сos Ф) - 1 / Параметри розеток вихідної мережі змінного струму 400В/16А – 1 шт., 230В/32А – 1 шт. / Регулятор напруги автоматичний (AVR) / Об`єм мастила в картері, л 1,65 / Датчик низького рівня мастила в двигуні Є / Матеріал обмотки альтернатора - Мідь
Комплектація
Генератор / Дві штепсельні вилки / Кабель із клемами 12 В / Комплект для транспортування (колеса та рукояті з кріпленням, окремо або встановлені) / Набір ключів пускового замка / Посібник з експлуатації / Гарантійний талон / Упаковка
Вихід 12В
так, є
Гарантія
3 года
Вага
Маса нетто/брутто, кг - 122,0 / 132,0
Розміри
Габарити упаковки, мм - 760х500х650


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Генератор дизельний Vitals WP 6.5-3de (180700) на 7 кВт

Дизельний генератор Vitals WP 6.5-3de - це надійний та потужний переносний електричний агрегат, призначений для забезпечення резервного або аварійного живлення побутових споживачів. Завдяки його унікальним особливостям, він може працювати як в однофазній, так і трифазній мережі, виробляючи змінний струм з напругою 230 / 400 В та частотою 50 Гц.

Головним приводом генератора є чотиритактний дизельний двигун потужністю 14 к.с., який виготовлений у заводських умовах з високим рівнем контролю якості. Інноваційна конструкція кришки стартера та крильчатки охолодження запобігає перегріву двигуна, а глушник промислового типу забезпечує посилене шумопоглинання та краще відведення тепла. Шум та вібрації при роботі генератора додатково гасять демпферні опори, що забезпечує стабільну та безперебійну роботу.

Генератор оснащений електричним стартером, який дозволяє легко запускати та зупиняти агрегат за допомогою ключа запалювання. Крім того, він має аварійну систему захисту від низького рівня мастила, яка унеможливлює запуск двигуна без мастила або з недостатнім його рівнем, що захищає генератор від заклинювання та несправностей.

Однією з переваг цього генератора є його економічність, оскільки дизельний двигун споживає менше палива порівняно з бензиновими агрегатами аналогічної потужності, що дозволяє зекономити більше 25% палива.

Альтернатор генератора має 100% мідну обмотку, що забезпечує стабільну роботу та довгий термін служби. Додатково, автоматичний регулятор напруги гарантує стабільність вихідної напруги в усьому діапазоні навантажень, що дозволяє використовувати генератор для живлення чутливої електроніки та побутових пристроїв.

Генератор має компактну та портативну конструкцію з колесами та ручками, що дозволяє легко переміщати його без сторонньої допомоги до місця роботи. Завдяки дворівневій антивібраційній системі, він працює практично безшумно та безперебійно.

Генератор Vitals WP 6.5-3de має абсолютну гарантію на 36 місяців або 800 мотогодин, що поширюється на всі частини агрегату. Завдяки своїм перевагам та надійності, він є ідеальним вибором для забезпечення живлення під час виникнення аварійних ситуацій або відключення основного джерела електроенергії.
Добавить отзыв
Похожие товары: