Фото рівень лазерний vitals professional ll 12go (162515)
Производитель Vitals
Артикул 288026
Рейтинг 5 голосов
3.55
7 773 грн
+
Артикул
288026
Тип обладнання
Лазер хрестоподібний
Торгова марка
Vitals
Модель
Professional LL 12go
Країна виробник
Латвия
Акумулятор
5200 мА∙год
Діапазон вимірів
30 м
Точність виміру
0.3 мм
Час автономної роботи
8 год
Додаткова інформація
Кількість ліній - 2 вертикальні (360°) та 1 горизонтальна лінії (360°) / Довжина лазерної хвилі, нм - 520±5 / Колір лазера - зелений / Клас безпеки лазера - 2 (II) / Робочий діапазон із приймачем, м - 50 / Діапазон вирівнювання - 4°±1° / Температурний режим, °С - –10…+50 / Клас захисту - IP 54 / Різьбове з’єднання - 1/4″ / Діод ТМ «Osram», Німеччина.
Комплектація
Лазерний рівень / Зарядний пристрій, адаптер / Пульт дистанційного керування / Поворотна платформа / Кронштейн для лазерного рівня / Акумуляторна батарея / Кейс / Монтажна металева планка / Паковання
Гарантія
5 лет
Вага
Нетто/ брутто: 2,74/2,89 кг
Розміри
Габарити паковання, мм - 330×145×260


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Рівень лазерний Vitals Professional LL 12go (162515)

Лазерний рівень Vitals Professional LL 12go - це професійний та надійний пристрій для побудови рівних горизонтальних та вертикальних ліній з використанням яскравої зеленої світлодіодної проекції. Завдяки цьому портативному рівню робота будівельників та ремонтників стала набагато простішою та швидшою.

Основні характеристики цього лазерного рівня вражають своєю ефективністю. Він забезпечує проєкцію горизонтальної лінії на 360° та двох вертикальних ліній також на 360°. Колір зеленого лазеру забезпечує кращу видимість у порівнянні з червоними лазерними рівнями навіть за високого освітлення.

Велика перевага цього рівня - висока точність проєктування з похибкою всього ±0,3 міліметра на метр, що дозволяє досягати дуже точних результатів у роботі.

З допомогою додаткового приймача лазерного променя, який можна придбати окремо, дальність проєктування може сягати до 50 метрів. Без приймача робочий діапазон становить до 30 метрів.

Вбудований акумулятор Li-ion з ємністю 5200 мА∙год забезпечує довгий час роботи, а можливість працювати від мережі та паралельно заряджати батарею дозволяє уникнути перерв у роботі.

Особливо корисною є функція самовирівнювання з кутом 4°±1°, що дозволяє рівню автоматично вирівнюватися на нерівних поверхнях. Також є можливість проводити розмітку під кутом, заданим вручну, що дозволяє комфортно налаштовувати пристрій після вирівнювання.

Дистанційний пульт керування додає додатковий зручність у роботі, особливо коли рівень розміщений у важкодоступних місцях.

Комплект постачання включає два багатофункціональні кронштейни, що дозволяє легко налаштовувати пристрій для різних завдань.

Кейс з м'якою піною забезпечує безпечне перенесення пристрою, що дозволяє зберігати його в ідеальному стані.

Завдяки високоякісному діоду відомої торгової марки "Osram" з Німеччини, цей рівень гарантує стабільну та яскраву проєкцію лазерної лінії.

Загалом, лазерний рівень Vitals Professional LL 12go - це надійний, функціональний та зручний пристрій, який стане незамінним помічником у будівництві, ремонті та внутрішній обробці приміщень. Його висока точність, широкий діапазон роботи та додаткові функції роблять його ідеальним вибором для професіоналів.
Добавить отзыв
Похожие товары: