Фото диск відрізний по металу 125х1,2х22,22мм vitals (148599)
Производитель Vitals
Артикул 286173
Рейтинг 4 голоса
3.66
16 грн
+
Артикул
286173
Тип обладнання
Відрізний диск
Торгова марка
Vitals
Модель
125х1,2х22,22мм
Країна виробник
Латвия
Тип
КШМ (болгарки)
Призначення
метал
Діаметр диска
125 мм
Діаметр посадкового отвору
22 мм


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Диск відрізний по металу 125х1,2х22,22мм Vitals (148599)

Диск відрізний по металу Vitals допоможе вам ефективно різати метал під час будівельних, ремонтних та слюсарних робіт. Цей незамінний інструмент дозволяє швидко й акуратно відрізати зайву арматуру, розділити труби на частини та створити заготовки мірних деталей з прокату для зварювання об'ємних конструкцій.

Диск виготовлений з твердого абразивного матеріалу - електрокорунду, який є оксидом алюмінію. Бакелітова зв'язка використовується для з'єднання абразивних зерен, надаючи кругу високу міцність та еластичність під час змінних навантажень, а також забезпечуючи рівномірне зношування під час роботи.

Диск Vitals має високу швидкість різання та добрий робочий ресурс завдяки якісним матеріалам, з яких він виготовлений. Цей диск володіє властивостями, такими як абразивність, міцність та тепловідведення, що дозволяє досягти високої ефективності при різанні.

Диск відрізний по металу Vitals характеризується оптимальним співвідношенням ціни та якості. Він пропонується з діаметром 125 мм, товщиною 1,2 мм та плоским профілем типу 41. Діаметр посадкового отвору складає 22,2 мм.

Використовуючи диск відрізний по металу Vitals, ви можете бути впевнені в його надійності, ефективності та відмінній якості. Завдяки його властивостям і оптимальному співвідношенню ціни та якості, він стане відмінним вибором для вашої роботи з металом.
Добавить отзыв
Похожие товары: