Фото диск відрізний по металу 125х1,6х22,22мм vitals (148600)
Производитель Vitals
Артикул 286178
Рейтинг 2 голоса
3.44
18 грн
+
Артикул
286178
Тип обладнання
Відрізний диск
Торгова марка
Vitals
Модель
125х1,6х22,22мм
Країна виробник
Латвия
Тип
КШМ (болгарки)
Призначення
метал
Діаметр диска
125 мм
Діаметр посадкового отвору
22 мм


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Диск відрізний по металу 125х1,6х22,22мм Vitals (148600)

Диск відрізний по металу Vitals дозволяє забезпечити ефективне різання металевих матеріалів під час ремонтних, будівельних та слюсарних робіт. Цей незамінний інструмент дозволяє швидко й акуратно відрізати зайву арматуру, розділити на частини труби, а також створювати заготовки мірних деталей із прокату для зварювання об'ємних конструкцій.

Диск виготовлений з високоміцного абразивного матеріалу - електрокорунду (оксид алюмінія). Цей матеріал забезпечує високу абразивність, міцність та ефективне тепловідведення під час роботи. Бакелітова зв'язка, використовувана для з'єднання абразивних зерен, надає кругу високу міцність та еластичність під час змінних навантажень. Це дозволяє досягти рівномірного зносу під час роботи та забезпечує дискам Vitals високий ресурс і велику швидкість різання.

Диски відрізні по металу Vitals відрізняються оптимальним співвідношенням ціни та якості. Вони створені з використанням найсучасніших матеріалів, які забезпечують надійність і тривалий термін служби.

Діаметр диска складає 125 мм, а товщина - 1,6 мм. Диск має плоский профіль типу 41 і діаметр посадкового отвору 22,2 мм.

Замовляючи диск відрізний по металу Vitals, ви отримуєте надійний та ефективний інструмент для виконання вашої роботи. Його висока якість, довговічність та вигідна ціна роблять цей диск незамінним помічником у вашій роботі.
Добавить отзыв
Похожие товары: