Фото генератор бензиновий vitals wp 5.0b (158182)
Производитель Vitals
Артикул 287499
Рейтинг 10 голосов
3.76
12 267 грн
+
Артикул
287499
Тип обладнання
Генератор
Торгова марка
Vitals
Модель
5.5 кВт бензиновий 220В
Країна виробник
Латвия
Тип
синхронний
Живлення
бензин
Потужність
5000 Вт
Потужність двигуна
13 к.с.
Опції
мідна обмотка / автомат. контроль напруги (AVR) /
Число фаз
однофазний
Тип запуску
ручний стартер
Об'єм двигуна
389 см³
Ємність паливного баку
25 л
Двигун
4-тактний одноциліндровий
Охолодження
повітряне
Паливо
бензин АИ-92, АИ-95
Максимальна потужність
5500 Вт
Кількість цилиндрів
1
Час автономної роботи
15 год
Додаткова інформація
Коефіцієнт потужності (сos Ф) - 1 / Система запалювання - транзисторне магнето / Мініконтролер 5 в 1 / Датчик низького рівня оливи в картері двигуна / Об`єм масла в картері, л - 1,1
Комплектація
Бензиновий генератор 1 шт. / Інструкція з експлуатації / Гарантійний талон 1 шт.
Число тактів
4
Число розеток 220В
Є
Вихід 12В
Є
Звукоізоляційний кожух
есть
Гарантія
3 года
Вага
Вага нетто/брутто, кг - 72,0/74,0
Розміри
Габарити упаковки, мм - 700х550х545


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Генератор бензиновий Vitals WP 5.0b (158182)

Генератор Vitals WP 5.0b - це надійний, компактний та переносний електричний агрегат, який призначений для резервного або аварійного живлення побутових споживачів. Завдяки однофазному змінному струму 230 В і частоті 50 Гц, він забезпечить стабільне живлення електронної техніки, телевізорів, комп'ютерів та інших чутливих пристроїв.

Основою генератора є чотиритактний бензиновий двигун з верхнім розташуванням клапанів. Інноваційна конструкція кришки стартера і крильчатки охолодження запобігає перегріву двигуна, а глушник промислового типу забезпечує низький рівень шуму. Шум і вібрації додатково гасяться демпферними опорами, що поліпшує комфорт користування.

Генератор обладнаний аварійною системою захисту від низького рівня мастила в картері, що унеможливлює запуск двигуна без мастила або з недостатнім рівнем. Це гарантує тривалий ресурс напрацювання двигуна понад 2000 мотогодин і забезпечує безпеку його експлуатації.

Ефективна система карбюрації готує оптимальну паливну суміш, що сприяє економічній роботі генератора. Найбільш ефективно двигун працює на середньому навантаженні в 3,0–3,5 кВт, що дозволяє зменшити витрати палива.

Альтернатор синхронного типу з 100% мідними обмотками забезпечує стабільність вихідної напруги та довгий термін служби без частої заміни щіток. Мініконтролер 5 в 1 дозволяє контролювати основні показники роботи генератора для зручного моніторингу.

Міцна металева рама з антивібраційною системою додає конструкції генератора стійкості і забезпечує захист усіх елементів агрегату. Також, генератор оснащений автоматичним регулятором напруги (AVR), що дозволяє використовувати його для живлення чутливого електронного обладнання.

Загалом, Vitals WP 5.0b - це надійний генератор з високою ефективністю, довгим ресурсом роботи і широкими можливостями контролю. Забезпечується абсолютна гарантія 36 місяців або 500 мотогодин на всі частини агрегату, що свідчить про високу якість і надійність даного продукту.
Добавить отзыв
Похожие товары: