Фото генератор бензиновий vitals wp 2.5b (148248)
Производитель Vitals
Артикул 287493
Рейтинг 3 голоса
3.4
11 360 грн
+
Артикул
287493
Тип обладнання
Генератор
Торгова марка
Vitals
Модель
2.8 кВт бензиновий 220В
Країна виробник
Латвия
Тип
синхронний
Живлення
бензин
Потужність
2500 Вт
Потужність двигуна
7 к.с.
Опції
мідна обмотка / автомат. контроль напруги (AVR) /
Число фаз
однофазний
Тип запуску
ручний стартер
Об'єм двигуна
212 см³
Ємність паливного баку
15 л
Двигун
4-тактний одноциліндровий
Охолодження
повітряне
Паливо
бензин АИ-92, АИ-95
Максимальна потужність
3800 Вт
Кількість цилиндрів
1
Час автономної роботи
15 год
Додаткова інформація
Коефіцієнт потужності (сos Ф) - 1 / Система запалювання - транзисторне магнето / Мініконтролер 5 в 1 / Датчик низького рівня оливи в картері двигуна
Комплектація
Бензиновий генератор 1 шт. / Інструкція з експлуатації / Гарантійний талон 1 шт. / Свічковий ключ / Дві штепсельні вилки / Кабель з клемами 12 В
Число тактів
4
Число розеток 220В
Є
Вихід 12В
Є
Звукоізоляційний кожух
есть
Гарантія
3 года
Вага
Вага нетто/брутто, кг - 38,0/40,0
Розміри
Габарити упаковки, мм - 615х465х445


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Генератор бензиновий Vitals WP 2.5b (148248)

Генератор бензиновий Vitals WP 2.5b - надійний та ефективний пристрій для забезпечення незалежного живлення. Цей двигун працює за принципом 4-тактної системи з верхнім розташуванням клапанів, що гарантує високу якість виготовлення та довгий ресурс напрацювання, перевищуючи 2000 мотогодин.

Інноваційна конструкція кришки стартера ефективно запобігає перегріванню двигуна, а глушник промислового типу з посиленою системою шумопоглинання поліпшує відведення тепла, забезпечуючи тиху та безперебійну роботу. Низький рівень вібрацій та шуму під час роботи робить його зручним у використанні.

Альтернатор має синхронний принцип роботи та 100% мідну обмотку ротора і статора, що забезпечує високу стабільність вихідної напруги та довгий термін служби. Мініконтролер 5 в 1 дозволяє контролювати основні параметри генератора, такі як напруга, сила та частота струму, а також навантаження та загальний час роботи.

На генераторі встановлений автоматичний регулятор напруги (AVR), який забезпечує стабільний рівень напруги незалежно від навантаження, що робить його ідеальним для живлення чутливих електронних пристроїв та обладнання.

Система захисту від низького рівня оливи в картері двигуна гарантує надійність та унікальний захист від можливих поломок через недостатнє мащення.

Генератор оснащений дворівневою антивібраційною системою, що забезпечує мінімальний рівень вібрації та ущільнення генератора на рамі під час роботи.

Виріб супроводжується абсолютною гарантією на 36 місяців або 500 мотогодин, що покриває всі виробничі дефекти. Зазначена гарантія не стосується швидкозношуваних деталей, забезпечуючи довгий та безперебійний термін експлуатації.

Завдяки своїм технічним характеристикам та надійності, генератор бензиновий Vitals WP 2.5b - незамінний помічник для забезпечення стабільного та надійного живлення в умовах будь-яких вимогливих ситуацій.
Добавить отзыв
Похожие товары: