Фото генератор дизельний vitals professional ewi 20-3rs.90b (119338)
Производитель Vitals
Артикул 287206
Рейтинг 2 голоса
3.35
313 440 грн
+
Артикул
287206
Тип обладнання
Генератор
Торгова марка
Vitals
Модель
20 кВт дизельний 220/380 В
Країна виробник
Латвия
Живлення
дизель
Потужність
20000 Вт
Потужність двигуна
41 к.с.
Опції
автомат. введення резерву (ATS) / автомат. контроль напруги (AVR) /
Число фаз
однофазний/ трифазний
Витрати палива
3.0 л/год
Тип запуску
електричний стартер / автоматичний /
Рівень шуму
68 дБ
Ємність паливного баку
90 л
Двигун
RICARDO з розташуванняя циліндрів - in-line
Охолодження
водяне
Максимальна потужність
17600 Вт
Кількість цилиндрів
4
Захист
IP23
Додаткова інформація
Витрата палива при 50% навантаженні, л/год - 3,0 / Витрата палива при 75% навантаженні, л/год - 4,6 / Витрата палива при 100% навантаженні, л/год - 6,1 / Витрата палива при 110% навантаженні, л/год - 6,7 / Автоматичний регулятор напруги AVR / Інверторний зарядний пристрій підзаряджання акумуляторної батареї / Інтегрований блок ATS AiSIKAI / Підігрів мастила в умовах низьких температур - ручне / Всепогодний шумопоглинальний кожух / Коефіцієнт потужності - 0,8 / Номінальна потужність, кВA/кВт 25 / 20 / Максимальна потужність, кВА/кВт 25 / 20 / Модель альтернатора - BS184E / Тип альтернатора: безщітковий / Частота струму, Гц 50 / Багатофункціональний контролер SMARGEN 6110N / Кількість обертів двигуна, хв 1500
Комплектація
Генератор в зборі / Інструкція з експлуатації. / Упаковка
Ширина
930 мм
Висота
1200 мм
Глибина
1950 мм
Гарантія
5 лет
Вага
849 кг


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Генератор дизельний Vitals Professional EWI 20-3RS.90B (119338)

Дизельний генератор ТМ Vitals серії Professional EWI 20-3RS.90B - надійний та потужний пристрій, призначений для забезпечення стабільного електропостачання в умовах помірного клімату. Завдяки його багатому функціоналу, він має безліч переваг, що зроблять його незамінним помічником у різних ситуаціях.

Його перевагами є:

  • Високий ступінь готовності до експлуатації: забезпечує автономність, можливість резервування та аварійний запуск, що дозволяє швидко отримати потрібну електроенергію навіть у непередбачених ситуаціях.
  • Цифровий контролер керування генератором: простий і швидкий електронний запуск, а також автоматичне керування та контроль за системами двигуна та вихідними параметрами генератора, забезпечують легку експлуатацію та налагодження.
  • Автоматичний регулятор напруги AVR гарантує стабільність вихідної напруги, що робить його ідеальним для техніки, чутливої до перепадів напруги.
  • Інверторний зарядний пристрій підзаряджання акумуляторної батареї та автоматичний ввод резерву (ATS) забезпечують додаткові можливості і комфорт у використанні.
  • Запуск двигуна в зимових умовах з передстартовим підігрівом масла дозволяє ефективно використовувати генератор навіть при низьких температурах.
  • Міцна та довговічна сталева конструкція з шумопоглинальним всепогоднім кожухом забезпечують надійність та стійкість пристрою навіть у найскладніших умовах.
  • Дизельний двигун за технологією RICARDO забезпечує чудові експлуатаційні характеристики та надійність як джерело енергії для генераторної установки.
  • Високоякісний альтернатор за технологією STAMFORD гарантує якісні вихідні параметри електроенергії, що дозволяє ефективно працювати з чутливою технікою.
  • Система охолодження рідиною забезпечує оптимальний режим роботи двигуна та підтримує його працездатність.
  • Антивібраційні подушки та демпферні опори забезпечують зменшення вібрацій та шуму під час роботи генератора, що робить його більш комфортним у використанні.
Добавить отзыв
Похожие товары: