Фото генератор дизельний vitals professional ewi 40-3rs.100b (119340)
Производитель Vitals
Артикул 287212
Рейтинг 9 голосов
3.59
374 880 грн
+
Артикул
287212
Тип обладнання
Генератор
Торгова марка
Vitals
Модель
44 кВт дизельний 220/380 В
Країна виробник
Латвия
Живлення
дизель
Потужність
40000 Вт
Потужність двигуна
65 к.с.
Опції
автомат. введення резерву (ATS) / автомат. контроль напруги (AVR) /
Число фаз
однофазний/ трифазний
Витрати палива
6.0 л/год
Тип запуску
електричний стартер / автоматичний /
Рівень шуму
68 дБ
Ємність паливного баку
102 л
Двигун
турбований RICARDO з розташуванняя циліндрів - in-line
Охолодження
водяне
Максимальна потужність
44000 Вт
Кількість цилиндрів
4
Захист
IP23
Додаткова інформація
Витрата палива при 50% навантаженні, л/год - 6,0 / Витрата палива при 75% навантаженні, л/год - 9,0 / Витрата палива при 100% навантаженні, л/год - 12,0 / Витрата палива при 110% навантаженні, л/год - 13,2 / Автоматичний регулятор напруги AVR / Інверторний зарядний пристрій підзаряджання акумуляторної батареї / Інтегрований блок ATS AiSIKAI / Підігрів мастила в умовах низьких температур - ручне / Всепогодний шумопоглинальний кожух / Коефіцієнт потужності - 0,8 / Номінальна потужність, кВA/кВт 50,0/40,0 / Максимальна потужність, кВА/кВт 55,0/44,0 / Модель альтернатора - BS224D / Тип альтернатора: безщітковий / Частота струму, Гц 50 / Багатофункціональний контролер SMARGEN 6110N / Кількість обертів двигуна, хв 1500
Комплектація
Генератор в зборі / Інструкція з експлуатації. / Упаковка
Ширина
930 мм
Висота
1250 мм
Глибина
2100 мм
Гарантія
5 лет
Вага
995 кг


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Генератор дизельний Vitals Professional EWI 40-3RS.100B (119340) на 44 кВт

Дизельний генератор ТМ Vitals серії Professional EWI 40-3RS.100B - це надійне та ефективне джерело енергії, яке має безліч переваг для різноманітних застосувань. Його високий ступінь готовності до експлуатації задовольняє такі вимоги, як автономність, резервування та аварійний запуск, забезпечуючи надійне живлення у будь-яких умовах.

Цифровий контролер керування генератором дозволяє здійснювати швидкий електронний запуск і використовувати електростартер, спрощуючи процес управління. Автоматичне керування та контроль за системами двигуна і вихідними параметрами генератора забезпечують безперебійну роботу та захист устаткування від можливих несправностей.

Оптимальне розташування всіх елементів виробу та стійкість до тривалої експлуатації у важких умовах підвищують його надійність і довговічність. Автоматичний регулятор напруги AVR допомагає забезпечити стабільну вихідну напругу з високими показниками якості електроенергії.

Генератор може працювати в умовах помірного клімату, де діапазон робочих температур становить від –35 до +45 °С, а вологість не перевищує 80 %. За температур нижче 15 °С перед запуском потрібен попередній підігрів масла, що може бути легко здійснений оператором за допомогою автоматичного вимикача.

Дизельний двигун, розроблений за технологією RICARDO, має чудові експлуатаційні характеристики, що робить його оптимальним джерелом енергії для генераторної установки. Система охолодження рідиною, паливний бак та опорна рама додатково забезпечують ефективну роботу та довговічність системи.

Альтернатор, розроблений за технологією STAMFORD, забезпечує якісні вихідні параметри електроенергії, що робить цей генератор ідеальним варіантом для застосувань, де потрібна стабільна і чиста електрична потужність.

Компактна сталева конструкція з шумопоглинальним всепогоднім кожухом забезпечує зручність в установці та експлуатації генератора. Також, наявність вбудованого автоматичного вводу резерву (ATS) та інверторного зарядного пристрою для підзарядки акумуляторної батареї роблять цей генератор додатково зручним у використанні.
Добавить отзыв
Похожие товары: