Фото рівень лазерний vitals professional ll 2go (162512)
Производитель Vitals
Артикул 288035
Рейтинг 7 голосов
3.72
2 122 грн
+
Артикул
288035
Тип обладнання
Лазер хрестоподібний
Торгова марка
Vitals
Модель
Professional LL 2go
Країна виробник
Латвия
Акумулятор
2200 мА∙год
Діапазон вимірів
30 м
Точність виміру
0.3 мм
Час автономної роботи
7 год
Додаткова інформація
Кількість ліній - 1 вертикальна (120°) та 1 горизонтальна лінії (120°) / Довжина лазерної хвилі, нм - 520±5 / Колір лазера - зелений / Клас безпеки лазера - 2 (II) / Робочий діапазон із приймачем, м - 50 / Діапазон вирівнювання - 4°±1° / Температурний режим, °С - –10…+50 / Клас захисту - IP 54 / Різьбове з’єднання - 1/4″ / Діод ТМ «Osram», Німеччина.
Комплектація
Лазерний рівень / Зарядний пристрій, адаптер / Акумуляторна батарея / Сумочка / Паковання
Гарантія
5 лет
Вага
Нетто/ брутто: 0,45/0,52 кг
Розміри
Габарити паковання, мм - 124,5×75×131


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Рівень лазерний Vitals Professional LL 2go (162512)

Лазерний рівень Vitals Professional LL 2go - ідеальний помічник для побудови рівних горизонтальних і вертикальних ліній. Цей професійний пристрій володіє рядом переваг, що роблять його незамінним інструментом як для будівельників, так і для робітників, які виконують внутрішню обробку приміщення.

Оснащений яскравим зеленим діодом торгової марки "Osram" з Німеччини, рівень Vitals Professional LL 2go забезпечує найкращу видимість порівняно з червоними лазерними рівнями, особливо за умов високого освітлення.

Точність проєктування на високому рівні, з похибкою всього лише ±0,3 міліметра на метр, що дозволяє отримати точні результати роботи.

Лазерний рівень Vitals Professional LL 2go оснащений універсальним елементом живлення Li-ion типорозміру 18650, що забезпечує повну свободу використання. Запасний елемент можна придбати для продовження роботи, а завдяки можливості працювати від мережі та паралельно заряджати батарею, зарядка не займатиме забагато часу.

Особливим додатком є функція самовирівнювання з кутом 4°±1°. Навіть при установці на нерівну поверхню рівень зможе вирівнятися, якщо нахил менший за 4°, і сигналізуватиме про це в іншому випадку.

Пристрій також має унікальну можливість проводити розмітку під заданим кутом вручну. Блокування маятника після вирівнювання дозволяє комфортно виконувати розмітку під потрібними кутами, дістаючи максимум зручності та точності.

Компактний розмір і зручна сумка для транспортування роблять Vitals Professional LL 2go легким у використанні та зберіганні.

Загалом, лазерний рівень Vitals Professional LL 2go - це високоякісний, надійний і точний інструмент, який допоможе вам швидко та легко створити рівні поверхні, забезпечуючи високу якість роботи у будь-яких умовах.
Добавить отзыв
Похожие товары: