Фото рівень лазерний tekhmann tsl-2/10 gc (852582)
Производитель Tekhmann
Артикул 292192
Рейтинг 9 голосов
3.7
2 420 грн
+
Артикул
292192
Тип обладнання
Лазер хрестоподібний
Торгова марка
Tekhmann
Модель
TSL-2/10 GC
Країна виробник
Германия
Живлення
3 В
Акумулятор
2000mA Lithium Battery = 2 од.
Діапазон вимірів
20 м
Точність виміру
1.0 мм
Додаткова інформація
Проектує дві точні (вертикальну і горизонтальну) лінії / Кут зйомки 120° / Лазерна потужність / Клас виробу ≤1,0 мВт / ІІ / Довжина хвилі 532 Нм / Діапазон автоматичного вирівнювання ±3° / Рівень демпфування Магнітне демпфування (≤4 с) / Робоча температура -10℃~+40℃ / Температура зберігання -20℃~+40℃
Комплектація
Лазерний рівень / Елементи живлення 2000mA Lithium Battery / Зарядний пристрій / Інструкція з експлуатації (технічний паспорт) / Гарантійний талон / Пакувальна коробка
Гарантія
3 года
Вага
Нетто: 900 г
Розміри
220х160х220 мм


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Германия
    Производство: Германия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Рівень лазерний Tekhmann TSL-2/10 GC (852582)

Лазерний рівень Tekhmann TSL-2/10 Gc - це надійний інструмент для виконання будівельних та монтажних робіт з точністю та швидкістю. Завдяки його функціональності, ви зможете легко і точно розмітити горизонтальні та вертикальні лінії або точки у приміщенні.

Основною перевагою цього лазерного рівня є можливість проектувати дві точні лінії одночасно: вертикальну і горизонтальну. Це робить його ідеальним інструментом для укладання облицювальної плитки, встановлення перегородок, вікон, дверей, а також для робіт у сфері інтер'єрного дизайну, таких як підвішування полиць, картин, карнизів, світильників та інших декоративних елементів.

Лазерний рівень Tekhmann TSL-2/10 Gc оснащений високоякісними лазерними діодами SHARP зеленого спектру, що забезпечують чіткі і видимі лазерні лінії, навіть у різних умовах освітлення. Це дозволить вам працювати з вищою точністю та ефективністю.

Зручна поворотна основа дозволяє вам налаштовувати кут розсіяння лазерних ліній, щоб вони точно відповідали вашим потребам у конкретному завданні.

Лазерний рівень Tekhmann TSL-2/10 Gc призначений для використання в приміщеннях у широкому температурному діапазоні від мінус 10 °C до плюс 40 °C і з відносною вологістю повітря не більше 80%. Він живиться від батареї постійною напругою 3 В, що робить його зручним у використанні.

Нехай лазерний рівень Tekhmann TSL-2/10 Gc стане вашим надійним помічником у будівельних та монтажних роботах, допоможе досягти точних результатів та зекономить ваш час і зусилля. Надійний інструмент для професіоналів та аматорів.

Добавить отзыв
Похожие товары: