Фото фрезер акумулятрний einhell tp-ro 18 set li bl - solo (4350410)
Производитель Einhell
Артикул 292959
Рейтинг 9 голосов
3.7
7 992 грн
+
Артикул
292959
Тип обладнання
Фрезер ручний
Торгова марка
Einhell
Модель
TP-RO 18 Set Li BL - Solo
Країна виробник
Германия
Тип
вертикальний
Живлення
18 В
Кількість оборотів
30000 об/хв
Глибина обробки
до 40 мм
Діаметр патрона
6 мм / 8 мм /
Регулювання оборотів
Есть
Додаткова інформація
Мінімальна швидкість - 10000 об/хв / Тип двигуна - Безщітковий двигун / Фреза макс - 30 мм / Перехідник діаметра всмоктування - 35 мм
Комплектація
фрезер / планка / наконечник компаса / копіювальна втулка / монтажний інструмент / адаптер для всмоктування / сумка для зберігання
Гарантія
2 года
Вага
1.34 кг


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Германия
    Производство: Германия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Фрезер акумулятрний Einhell TP-RO 18 Set Li BL - Solo (4350410)

Акумулятрний фрезер Einhell TP-RO 18 Set Li BL - Solo (4350410) - це потужний і надійний інструмент, який стане незамінним помічником в вашій роботі. Цей фрезер входить до сім'ї Power X-Change і працює від однієї 18V батареї, яка продається окремо.

Відмінність цього фрезера полягає в його бесщітковому двигуні, який надає більше потужності і тривалості роботи. Завдяки технології PurePOWER Brushless, ви отримуєте неймовірну гарантію на мотор протягом 10 років після реєстрації.

Фрезер оснащений додатковими функціями, такими як регулювання швидкості обертання з потужним двигуном, плавне налаштування глибини фрезеру з можливістю точної коригування, багаторівневий револьверний зупин, що дозволяє налаштовувати глибину фрезеру на різних рівнях.

Для точності і надійності роботи є подвійна трубчаста направляюча, а також наявність спеціальних затискачів для фрез. Функція блокування шпинделя робить зміну інструментів простою і швидкою.

Світлодіодне підсвічування робочої області робить роботу навіть в умовах поганого освітлення легше і зручніше. Додатково, наявність пластикової вставки дозволяє захистити поверхню оброблюваного виробу від пошкоджень.

Комфортну роботу забезпечує ергономічна рукоятка з м'яким покриттям, а спеціальний щиток захищає вас від пилу і опилків. Два додаткові насадки - для дворучного управління і для фрезування кромок - роблять цей фрезер універсальним і простим у використанні.

В комплекті також йдуть паралельна направляюча, центровочна штирьова насадка, ведучий ролик і гвинтова головка для копіювання форми. Прилад також сумісний з пилососом Einhell для зручного очищення робочого місця.

Фрезер поставляється без акумулятора і зарядного пристрою, які можна придбати окремо. Зручна сумка для зберігання і перевезення забезпечить безпечний і чистий транспорт інструменту.

З цим акумуляторним фрезером Einhell TP-RO 18 Set Li BL - Solo (4350410) ви отримуєте надійний і потужний інструмент, який легко впорається з найскладнішими завданнями в вашій роботі. Він стане незамінним помічником для будь-якого професіонала або любителя ремонту.
Добавить отзыв
Похожие товары: