Фото генератор бензиновий інверторний vitals master ig 2100bs (181156)
Производитель Vitals
Артикул 287473
Рейтинг 12 голосов
4.1
24 000 грн
+
Нет в наличии
Артикул
287473
Тип обладнання
Генератор
Торгова марка
Vitals
Модель
2.4 кВт бензиновий інверторний 220В
Країна виробник
Латвия
Тип
інверторний
Живлення
бензин
Потужність
2100 Вт
Потужність двигуна
3.5 к.с.
Опції
мідна обмотка / автомат. контроль напруги (AVR) /
Число фаз
однофазний
Тип запуску
ручний стартер
Рівень шуму
62 дБ
Об'єм двигуна
79 см³
Ємність паливного баку
5 л
Двигун
4-тактний одноциліндровий
Охолодження
повітряне
Паливо
бензин АИ-92, АИ-95
Максимальна потужність
2400 Вт
Кількість цилиндрів
1
Час автономної роботи
5 год
Додаткова інформація
Об'єм мастила в катері - 0.4 л / Коефіцієнт потужності (сos Ф) - 1 / Режим «ЕКО» / USB порти для заряджання гаджетів / міні-контролер 3-в-1 / датчик низького рівня мастила в картері двигуна
Комплектація
Бензиновий генератор 1 шт. / Інструкція з експлуатації / Гарантійний талон 1 шт.
Число тактів
4
Число розеток 220В
2 х 230В 16А
Звукоізоляційний кожух
есть
Гарантія
3 года
Вага
Вага нетто/брутто, кг - 19,8/22,5
Розміри
Габариты упаковки, мм - 542х505х350


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Генератор бензиновий інверторний Vitals Master IG 2100bs (181156)

Ви шукаєте надзвичайно потужний та надійний переносний генератор для резервного або аварійного живлення побутових споживачів? Тоді зустрічайте Vitals Master IG 2100bs - бензиновий інверторний генератор, який точно задовольнить ваші потреби.

Завдяки інверторному перетворювачу, цей генератор може генерувати стабільний однофазний струм напругою 230 В та частотою 50 Гц. Що це означає для вас? Можливість використовувати генератор для живлення навіть найбільш чутливих побутових споживачів, таких як складне електронне обладнання, опалювальні котли та комп'ютерна техніка, без жодних перебоїв.

Хочете генератор, який не заважатиме вашому спокою чи роботі? Шумопоглинаючий кожух знижує робочий шум до 62 дБ, розширюючи сферу його застосування. Крім того, цей кожух захищає генератор від механічних пошкоджень та електромагнітних перешкод. Захисне заземлення додатково гарантує вашу безпеку.

Економічний режим генераторної установки дозволяє двигуну працювати на знижених обертах, забезпечуючи більш тривалу роботу при навантаженні до 70% від номінального рівня. Це означає економію палива та більший ресурс роботи генератора. А якщо потрібно більше потужності, інверторний блок автоматично переведе двигун у звичайний режим роботи.

Вам знадобляться USB порти для заряджання гаджетів? Vitals Master IG 2100bs обладнаний двома USB портами зі значеннями 5В та 2А - ідеально підходить для зарядки сучасних пристроїв.

Щоб контролювати всі основні показники, ви отримуєте міні-контролер 3-в-1. Ви зможете відслідковувати напругу змінного струму, частоту струму та загальний напрацювання мотогодин, завжди будучи в курсі стану генератора.

А що ще робить цей генератор особливим? Маємо двигун із примусовим повітряним охолодженням та вертикальною конструкцією. Він не перегрівається завдяки інноваційному стартеру та системі охолодження. Глушник і закритий пластиковий корпус забезпечують посилене шумопоглинання і забезпечують ефективний розподіл тепла. Додатково, демпферні опори гасять шум та вібрації при роботі, що забезпечує додатковий комфорт.

Ви шукаєте гарантію, що ваш генератор прослужить довго? Vitals Master IG 2100bs має абсолютну гарантію на 36 місяців або 1000 мотогодин. Ця гарантія покриває всі частини генератора та включає виробничі дефекти. Ви можете спокійно користуватись генератором, знаючи, що ви захищені.
Добавить отзыв
Похожие товары: