Фото генератор дизельний vitals professional ewi 10daps (57194)
Производитель Vitals
Артикул 287222
Рейтинг 3 голоса
3.56
182 880 грн
+
Нет в наличии
Артикул
287222
Тип обладнання
Генератор
Торгова марка
Vitals
Модель
11 кВт дизельний 220 В
Країна виробник
Латвия
Тип
синхронний
Живлення
дизель
Потужність
10000 Вт
Потужність двигуна
19 к.с.
Число фаз
однофазний
Витрати палива
3.5 л/год
Тип запуску
електричний стартер
Рівень шуму
76 дБ
Об'єм двигуна
794 см³
Ємність паливного баку
25 л
Двигун
форкамерний V-образний двоциліндровий чотиритактний
Охолодження
водяне
Максимальна потужність
11000 Вт
Кількість цилиндрів
2
Додаткова інформація
Діаметр циліндра / хід поршня, мм - 80 / 79 / Система запалювання - самозаймання зі свічкою розжарювання / Частота обертів двигуна - 3000 / Об'єм масла в картері, л - 2,3 / Об'єм охолоджуючої рідини, л - 2,6 / Номінальна сила струму, А - 43,5 / Регулятор напруги - автоматичний (AVR) / ATS (АВР) - покращена, цифрова з електронним управлінням / Варіант виконання корпусу - шумопоглинаючий кожух / Транспортувальні колеса / Попередній передпусковий підігрівач / Датчик низького рівня масла / Контролер керування двигуном - HGM 420 / Цифровий дисплей / Лічильник мотогодин / Частота обертів двигуна - 3000 / Матеріал обмотки альтернатора - Мідь
Комплектація
Генератор в зборі / Інструкція з експлуатації. / Упаковка
Вихід 12В
так, є
Гарантія
5 лет
Вага
нетто/брутто, кг - 300,0 / 310,0
Розміри
Габарити упаковки, мм - 1280х750х860


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Генератор дизельний Vitals Professional EWI 10daps (57194) на 11 кВт

Дизельна міні-електростанція Vitals Professional EWI 10daps - це ідеальне рішення для надійного та потужного електропостачання в будь-яких умовах. Вона відрізняється високим ступенем готовності до експлуатації, що забезпечує миттєве включення, а також портативністю та мобільністю, що дозволяє зручно використовувати її як стаціонарно, так і тимчасово.

Двигун станції оснащений автоматизованим пуском, електронним запуском та електростартером, що робить його роботу дуже зручною та легкою у використанні. Крім того, автоматичне керування двигуном забезпечує оптимальну роботу всіх систем, контролюючи паливну, мастильну системи та запобігаючи перенавантаженню та перегріву.

Для роботи у низьких температурах станція використовує передпусковий підігрів свічками розжарювання, що забезпечує надійний запуск навіть у холодний період. Система форкамерно-факельного запалювання дозволяє ефективно використовувати паливо, знижує викиди та забезпечує плавний хід двигуна, що сприяє довговічності та надійності станції.

Оснащена синхронним щіточним альтернатором та автоматичним регулятором напруги (AVR), станція забезпечує стабільну роботу навіть при різких змінах навантаження, що робить її ідеальним вибором для вибагливої електронної апаратури та засобів зв'язку.

Компактна та міцна сталева конструкція, а також шумопоглинальний захисний кожух, забезпечують стійкість до тривалої експлуатації у важких умовах та дозволяють знизити рівень робочого шуму до 76 дБ. Також, водяне охолодження генератора допомагає підтримувати його ефективну роботу навіть при великих навантаженнях.

Ця міні-електростанція прекрасно підходить для використання в різних сферах: від домашнього резервного електропостачання до промислових потреб. Автоматичне управління та контроль за роботою генератора дозволяє забезпечити безперебійне електропостачання, а додатковий вихід вторинного напруження дозволить живити системи автоматичного резервування та заряджати акумуляторні батареї.

Завдяки надійності, ефективності та високій якості електропостачання, міні-електростанція Vitals Professional EWI 10daps є ідеальним вибором для тих, хто цінує надійність та високу продуктивність в будь-яких умовах.
Добавить отзыв
Похожие товары: