Фото генератор дизельний vitals professional ewi 10-3daps (57195)
Производитель Vitals
Артикул 287229
Рейтинг 5 голосов
3.68
185 760 грн
+
Нет в наличии
Артикул
287229
Тип обладнання
Генератор
Торгова марка
Vitals
Модель
11 кВт дизельний 220/380 В
Країна виробник
Латвия
Тип
синхронний
Живлення
дизель
Потужність
10000 Вт
Потужність двигуна
19 к.с.
Число фаз
однофазний/ трифазний
Витрати палива
3.5 л/год
Тип запуску
електричний стартер
Рівень шуму
76 дБ
Об'єм двигуна
794 см³
Ємність паливного баку
25 л
Двигун
форкамерний V-образний двоциліндровий чотиритактний
Охолодження
водяне
Максимальна потужність
11000 Вт
Кількість цилиндрів
2
Додаткова інформація
Діаметр циліндра / хід поршня, мм - 80 / 79 / Система запалювання - самозаймання зі свічкою розжарювання / Частота обертів двигуна - 3000 / Об'єм масла в картері, л - 2,3 / Об'єм охолоджуючої рідини, л - 2,6 / Номінальна сила струму, А - 43,5 / Регулятор напруги - автоматичний (AVR) / ATS (АВР) - покращена, цифрова з електронним управлінням / Варіант виконання корпусу - шумопоглинаючий кожух / Транспортувальні колеса / Попередній передпусковий підігрівач / Датчик низького рівня масла / Контролер керування двигуном - HGM 420 / Цифровий дисплей / Лічильник мотогодин / Частота обертів двигуна - 3000 / Матеріал обмотки альтернатора - Мідь
Комплектація
Генератор в зборі / Транспортувальні колеса / Блок ATS / Комплект ЗІП / Кріплення / Інструкція з експлуатації / Упаковка
Вихід 12В
так, є
Гарантія
5 лет
Вага
нетто/брутто, кг - 300,0 / 310,0
Розміри
Габарити упаковки, мм - 1280х750х860


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Генератор дизельний Vitals Professional EWI 10-3daps (57195)

Міні-електростанція Vitals Professional EWI 10-3daps - це високоефективне професійне генераторне устаткування, яке надає надійне живлення для споживачів трифазних мереж зі значною потужністю до 10 кВт. Ця станція є ідеальним рішенням для застосування як стаціонарно, так і тимчасово.

Головною перевагою Vitals Professional EWI 10-3daps є його високий ступінь готовності до експлуатації та автоматизація пуску, роботи та контролю за станом двигуна. Завдяки швидкому електронному запуску та автоматичному керуванню двигуном, оператор не потребує попередніх налаштувань, що спрощує процес експлуатації.

Генератор обладнаний синхронним щіточним альтернатором та автоматичним регулятором напруги (AVR), що забезпечує стабільність вихідної напруги навіть при різких змінах навантаження. Це робить його ідеальним для використання з вибагливою електронною апаратурою та засобами зв'язку, де якість струму є критичною.

Двигун обладнаний системою форкамерно-факельного запалювання з передпусковим підігрівом свічками розжарювання. Це дозволяє ефективно використовувати паливну суміш, знижує викиди та рівномірно розподіляє навантаження на деталі двигуна, що підвищує його ресурс.

Контроль та управління генератором здійснюється за допомогою цифрового контролера HGM420, який надійно моніторить параметри роботи генератора та при необхідності автоматично відключає його у разі виявлення незвичайних ситуацій або перевищення параметрів.

Компактний дизайн, міцна сталева конструкція, водяне охолодження та шумопоглинальний захисний кожух забезпечують надійність та довгий термін служби генератора. Завдяки вторинному вихідному напруженню, є можливість заряджати акумуляторні батареї та використовувати його для аварійного резервування за допомогою системи ATS.
Добавить отзыв
Похожие товары: