Фото генератор дизельний vitals professional ewi 30-3rs.100b (119339)
Производитель Vitals
Артикул 287209
Рейтинг 11 голосов
4.11
338 880 грн
+
Нет в наличии
Артикул
287209
Тип обладнання
Генератор
Торгова марка
Vitals
Модель
33 кВт дизельний 220/380 В
Країна виробник
Латвия
Живлення
дизель
Потужність
30000 Вт
Потужність двигуна
56 к.с.
Опції
автомат. контроль напруги (AVR) / автомат. введення резерву (ATS) /
Число фаз
однофазний/ трифазний
Витрати палива
4.6 л/год
Тип запуску
електричний стартер / автоматичний /
Рівень шуму
68 дБ
Ємність паливного баку
102 л
Двигун
турбований RICARDO з розташуванняя циліндрів - in-line
Охолодження
водяне
Максимальна потужність
33000 Вт
Кількість цилиндрів
4
Захист
IP23
Додаткова інформація
Витрата палива при 50% навантаженні, л/год - 4,6 / Витрата палива при 75% навантаженні, л/год - 6,7 / Витрата палива при 100% навантаженні, л/год - 9,2 / Витрата палива при 110% навантаженні, л/год - 11,0 / Автоматичний регулятор напруги AVR / Інверторний зарядний пристрій підзаряджання акумуляторної батареї / Інтегрований блок ATS AiSIKAI / Підігрів мастила в умовах низьких температур - ручне / Всепогодний шумопоглинальний кожух / Коефіцієнт потужності - 0,8 / Номінальна потужність, кВA/кВт 38,0/30,0 / Максимальна потужність, кВА/кВт 41,0/33,0 / Модель альтернатора - BS184H / Тип альтернатора: безщітковий / Частота струму, Гц 50 / Багатофункціональний контролер SMARGEN 6110N / Кількість обертів двигуна, хв 1500
Комплектація
Генератор в зборі / Інструкція з експлуатації. / Упаковка
Ширина
930 мм
Висота
1250 мм
Глибина
2100 мм
Гарантія
5 лет
Вага
935 кг


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Генератор дизельний Vitals Professional EWI 30-3RS.100B (119339) на 33 кВт

Дизельний генератор ТМ Vitals серії Professional EWI 30-3RS.100B - це надійне та потужне джерело енергії, яке має безліч переваг для ефективної роботи у різних умовах. Завдяки своїм високотехнологічним характеристикам, він забезпечує надійне та стабільне живлення в умовах автономності, резервування та аварійного запуску.

Однією з головних переваг цього генератора є наявність цифрового контролера керування, що дозволяє здійснювати швидкий електронний запуск та електростарт. Автоматичне керування та контроль за системами двигуна та вихідними параметрами генератора дозволяють оптимально використовувати його ресурси та ефективно вирішувати завдання.

Технологія RICARDO, на якій базується дизельний двигун генератора, забезпечує високу продуктивність, надійність та ефективність його роботи. Завдяки системі підігріву масла, генератор легко запускається в умовах низьких температур.

Генератор ТМ Vitals має вбудований автомат вводу резерву (ATS), що дозволяє автоматично перемикати живлення на резервне джерело у разі необхідності. Це забезпечує надійний та безперебійний постачання електроенергії.

Додатково, генератор оснащений інверторним зарядним пристроєм для підзарядки акумуляторної батареї, а також автоматичним регулятором напруги AVR, що гарантує високу якість вихідної напруги, що особливо важливо для чутливої до перепадів напруги техніки.

Ізоляція генератора в унікальному всепогодньому шумопоглинаючому кожусі забезпечує комфортні умови роботи та захищає від шуму, що зменшує рівень шуму до 68 дБ.

Завдяки міцній сталевій конструкції та використанню якісних матеріалів, цей генератор стійкий до тривалої експлуатації у важких умовах та має довгий термін служби.

Генератор ТМ Vitals може працювати в умовах помірного клімату з широким діапазоном робочих температур від -35°C до +45°C та відносної вологості не більше 80%. Для забезпечення надійності у холодний період, рекомендується використання попереднього підігріву масла, що може бути активовано оператором за допомогою автоматичного вимикача.
Добавить отзыв
Похожие товары: