Фото генератор дизельний vitals professional ewi 16-3rs.90b (182487)
Производитель Vitals
Артикул 287203
Рейтинг 7 голосов
3.66
286 902 грн
+
Нет в наличии
Артикул
287203
Тип обладнання
Генератор
Торгова марка
Vitals
Модель
17.6 кВт дизельний 220/380 В
Країна виробник
Латвия
Живлення
дизель
Потужність
16000 Вт
Потужність двигуна
41 к.с.
Опції
автомат. контроль напруги (AVR) / автомат. введення резерву (ATS) /
Число фаз
однофазний/ трифазний
Витрати палива
2.4 л/год
Тип запуску
електричний стартер / автоматичний /
Рівень шуму
68 дБ
Ємність паливного баку
90 л
Двигун
RICARDO з розташуванняя циліндрів - in-line
Охолодження
водяне
Максимальна потужність
17600 Вт
Кількість цилиндрів
4
Захист
IP23
Додаткова інформація
Витрата палива при 50% навантаженні, л/год - 2,4 / Витрата палива при 75% навантаженні, л/год - 3,6 / Витрата палива при 100% навантаженні, л/год - 4,9 / Витрата палива при 110% навантаженні, л/год - 5,3 / Автоматичний регулятор напруги AVR / Інверторний зарядний пристрій підзаряджання акумуляторної батареї / Інтегрований блок ATS AiSIKAI / Підігрів мастила в умовах низьких температур - ручне / Всепогодний шумопоглинальний кожух / Коефіцієнт потужності - 0,8 / Номінальна потужність, кВA/кВт 20,0/16,0 / Максимальна потужність, кВА/кВт 22,0/17,6 / Модель альтернатора - BS184ES / Тип альтернатора: безщітковий / Частота струму, Гц 50 / Багатофункціональний контролер SMARGEN 6110N
Комплектація
Генератор в зборі / Інструкція з експлуатації. / Упаковка
Ширина
930 мм
Висота
1200 мм
Глибина
1950 мм
Гарантія
5 лет
Вага
843 кг


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Генератор дизельний Vitals Professional EWI 16-3RS.90B (182487)

Дизельний генератор ТМ Vitals серії Professional EWI 16-3RS.90B - надійне та потужне джерело електроенергії, яке пропонує різноманітні переваги для ефективного використання у різних умовах.

Завдяки високому ступеню готовності до експлуатації, генератор забезпечує автономність, резервування та можливість аварійного запуску, що робить його надійним рішенням для критичних ситуацій.

Цифровий контролер керування генератором дозволяє швидкий електронний запуск та електростартер, що полегшує управління та забезпечує швидку реакцію на зміни у вимогах енергопостачання.

Автоматичне керування та контроль за системами двигуна і вихідними параметрами генератора гарантує оптимальну роботу та безпеку в експлуатації.

Міцна сталева конструкція та оптимальне розташування всіх елементів виробу забезпечують стійкість до тривалої експлуатації у важких умовах, а шумопоглинальний всепогодній кожух забезпечує комфорт та низький рівень шуму під час роботи.

Автоматичний регулятор напруги AVR гарантує високі показники якості вихідної напруги, що робить генератор ідеальним рішенням для електроніки та чутливих пристроїв.

Генератор працює ефективно за температур від –35 до + 45 °С та відносної вологості не більше 80 %, а запуск двигуна в зимових умовах забезпечується передстартовим підігрівом масла.

Завдяки вбудованому автомату вводу резерву (ATS) та інверторному зарядному пристрою для акумуляторної батареї, генератор забезпечує надійне резервне енергозабезпечення та зарядку батареї.

Покриття фарбою захисного кожуха має поліпшені характеристики, що забезпечують довговічність та стійкість до зовнішніх впливів.

Таким чином, дизельний генератор ТМ Vitals серії Professional EWI 16-3RS.90B - ідеальне рішення для надійного та стабільного електропостачання в умовах помірного клімату, підтверджуючи свою ефективність та якість роботи у найважливіших ситуаціях.
Добавить отзыв
Похожие товары: