Фото маркер для будмайданчика тонкий milwaukee inkzall чорний (48223100)
Производитель Milwaukee
Артикул 301161
Рейтинг 6 голосов
3.58
51.2 грн
+
Артикул
301161
Тип обладнання
Маркер
Торгова марка
Milwaukee
Модель
INKZALL тонкий Чорний
Країна виробник
США
Додаткова інформація
Гострий наконечник 1 мм


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • США
    Производство: США
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Маркер для будмайданчика тонкий Milwaukee INKZALL Чорний (48223100)

Маркер Milwaukee INKZALL - незамінний інструмент на будь-якому будмайданчику. Завдяки своєму тонкому корпусу він ідеально підходить для використання в обмежених зонах і не скочується з поверхонь завдяки конструкції Anti-Roll. Його акрилове перо забезпечує чітке та стійке нанесення на шорсткі поверхні, такі як OSB та бетон. Навіть на мокрих, жирних, запорошених, іржавих чи засмічених поверхнях цей маркер демонструє високу ефективність.

Залишаючись гострим під будь-яким тиском, він гарантує стабільність та точність нанесення. Навіть після перерви у 72 години продовжує писати без будь-яких проблем. Маркер ідеально підходить для роботи з бетоном, деревом, металом, фанерою, пластиком та іншими матеріалами. Швидке висихання зменшує ризик розмазування слідів на ПВХ та металевих поверхнях, забезпечуючи чистий і чіткий результат.

Крім того, маркер Milwaukee INKZALL має затискач для каски, що дозволяє закріпити його на шапку будівельного майданчика, штани чи комбінезон. Легко відкривається кришка для зручної роботи однією рукою, що робить його надзвичайно практичним і зручним у використанні. Незамінний помічник для будівельників, майстрів та всіх, хто цінує якість і надійність своєї роботи.
Добавить отзыв
Похожие товары: