Фото маркер перманентний milwaukee inkzall жовтий - pl (48223721)
Производитель Milwaukee
Артикул 301164
Рейтинг 12 голосов
3.65
184.2 грн
+
Артикул
301164
Тип обладнання
Маркер
Торгова марка
Milwaukee
Модель
INKZALL Жовтий PL
Країна виробник
США
Додаткова інформація
Циліндричний наконечник 3 мм


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • США
    Производство: США
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Маркер перманентний Milwaukee INKZALL Жовтий (48223721)

Маркер Milwaukee INKZALL - незамінний інструмент для тих, хто працює в умовах навколишнього середовища, де потрібна надійна та стійка маркування. Цей перманентний маркер з жовтою фарбою має низку переваг, що роблять його найкращим вибором для професійного використання.

Завдяки клапанній системі дії, Milwaukee INKZALL забезпечує точне та рівномірне нанесення фарби навіть на грубі, брудні та жирні поверхні. Температурний діапазон від -10° до +145° гарантує, що маркування залишиться стійким у будь-яких умовах.

Його міцне акрилове перо забезпечує швидке висихання за 10 секунд, що дозволяє уникнути розмазування та забезпечити чітке маркування. Цей маркер ідеально підходить для роботи з бетоном, чорними трубами, алюмінієм, ПВХ, сталлю та нержавіючою сталлю, гумою та шинами.

Крім того, Milwaukee INKZALL призначений для роботи навіть на темних поверхнях, де традиційні маркери можуть бути не видно. Водостійкість та стійкість до ультрафіолетових променів гарантують тривалість маркування навіть під впливом найважчих умов.

Завдяки металевій бочці та відсутності ксилолу у складі фарби, цей маркер є довговічним та безпечним у використанні. Не забудьте перед використанням потрясти маркер і прокачати його, щоб забезпечити рівномірне розподілення фарби в перо.

З Milwaukee INKZALL ви отримуєте надійний інструмент, який забезпечить чітке та стійке маркування навіть в найважчих умовах роботи.
Добавить отзыв
Похожие товары: