Фото диск алмазний 230х10х22,22мм vitals master турбо-сегмент (168129)
Производитель Vitals
Артикул 286161
Рейтинг 11 голосов
3.82
540 грн
+
Нет в наличии
Артикул
286161
Тип обладнання
Алмазний диск
Торгова марка
Vitals
Модель
230х10х22,22мм
Країна виробник
Латвия
Тип
КШМ (болгарки)
Призначення
бетон / цегла / граніт / залізобетон / черепиця /
Діаметр диска
230 мм
Діаметр посадкового отвору
22 мм


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Диск алмазний 230х10х22,22мм Vitals Master Турбо-Сегмент (168129)

Алмазний диск Vitals Master Турбо-Сегмент 230×22.2×10 мм - це надзвичайно ефективний інструмент, призначений для різання різних матеріалів з високою точністю та продуктивністю. Його розмір, 230 мм в діаметрі, дозволяє швидко і легко розрізати бетон, цеглу, граніт, залізобетон та навіть черепицю.

Цей диск має особливу будову сегментного вирізу, яка гарантує його високу ефективність і довговічність. Оригінальна форма ріжучої кромки забезпечує краще охолодження диску, що позитивно впливає на його тривалість експлуатації. Технологія гарячого спікання "Hot press" забезпечує максимальну міцність і стійкість диска, збільшуючи його робочий ресурс.

Під час роботи з диском Vitals Master Турбо-Сегмент ви отримаєте високу швидкість різання, що значно прискорить ваш робочий процес. Сегменти диска ефективно видаляють шлам, що дозволяє підтримувати чистоту робочої зони і забезпечує безперебійну роботу.

Цей диск можна використовувати як для сухого, так і для мокрого різання, що забезпечує вам більшу гнучкість і зручність в роботі. Завдяки своїм високим якісним характеристикам, він без проблем розрізає навіть тонку арматуру в бетоні, що робить його незамінним інструментом для будівельних та ремонтних робіт.

Замовляючи алмазний диск Vitals Master Турбо-Сегмент 230×22.2×10 мм, ви отримуєте надійний, високоякісний інструмент, який допоможе вам впоратися з будь-якими завданнями по різанню різних матеріалів. Довіртеся якості і надійності Vitals Master і отримайте бездоганні результати вашої роботи!
Добавить отзыв
Похожие товары: