Фото диск відрізний по металу 230х2,0х22,22мм vitals master (148593)
Производитель Vitals
Артикул 286202
Рейтинг 3 голоса
3.48
61 грн
+
Артикул
286202
Тип обладнання
Відрізний диск
Торгова марка
Vitals
Модель
230х2,0х22,22мм
Країна виробник
Латвия
Тип
КШМ (болгарки)
Призначення
метал
Діаметр диска
230 мм
Діаметр посадкового отвору
22 мм


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Латвия
    Производство: Латвия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)
Диск відрізний по металу 230х2,0х22,22мм Vitals Master (148593)

Диск відрізний по металу Vitals Master - це незамінний інструмент для ефективного різання металу під час ремонтних, будівельних та слюсарних робіт. Його особливості дозволяють швидко та акуратно відрізати зайву арматуру, розділити на частини труби та створювати заготовки мірних деталей з прокату для зварювання об'ємних конструкцій.

Цей диск виготовлений з високоякісного твердого абразивного матеріалу - електрокорунду, який є оксидом алюмінію. Використання електрокорунду забезпечує високу абразивність диска, що дозволяє досягти швидкого та ефективного різання металу.

Зв'язка диска виконана за допомогою бакеліту, який забезпечує високу міцність та еластичність диска під час змінних навантажень. Це дозволяє досягти рівномірного зношування диска під час роботи, забезпечуючи його тривалий ресурс.

Завдяки використанню високоякісних матеріалів, таких як абразивний електрокорунд, міцний бакеліт та оптимальне тепловідведення, відрізні диски Vitals Master мають довгий робочий ресурс та забезпечують високу швидкість різання.

Диск має діаметр 230 мм, товщину 2,0 мм та плоский профіль типу 41. Діаметр посадкового отвору складає 22,2 мм.

Використовуючи диск відрізний по металу Vitals Master, ви отримаєте надійний та ефективний інструмент для виконання різноманітних завдань з різання металу. Його висока якість та продуктивність дозволять вам швидко та точно виконувати різання, забезпечуючи вражаючі результати.
Добавить отзыв
Похожие товары: