Фото 65100729 плата керування для котлів ariston uno
Производитель З/Ч
Артикул 36728
Рейтинг 10 голосов
3.71
5 728.8 грн
+
Артикул
36728
Тип обладнання
Плата керування
Для моделей
Ariston
Торгова марка
З/Ч
Модель
65100729
Країна-виробник
Италия
Гарантія
1 рік


Подробнее
  • Доставка по Украине
    Доставка по всей Украине
  • Наложенный платеж
    Оплата при получении
  • Кредит и рассрочка
    Оплата в кредит или рассрочку
  • Италия
    Производство: Италия
  •  Описание
  •  Отзывы (0)

Плата керування 65100729 призначена для експлуатації у газових опалювальних апаратах серії Ariston Uno. Деталь підходить як для димарів, так і для турбованих моделей будь-яких потужностей. Виробником цієї запчастини є відома італійська компанія Termowatt (Ariston Termo Group). Плата найвищої якості для надійної, безпечної та продуктивної експлуатації вашого опалювального котла.

Плата керування Ariston UNO 24 MFFI / MI Основна плата керування котлів Ariston UNO MFFI/MI та плата індикації UNO-COM розроблені як цілісні електронні системи, призначені для керування системами безпеки та комфорту настінних казанів моделі UNO. Основна плата має вбудований мікропроцесор, що керує різними функціями котла, і працює як інтерфейс для дистанційного керування, передачі даних та терморегуляції на підставі кімнатного та зовнішнього датчиків температури. з'єднується проводами з датчиками та виконавчими пристроями котла для виконання функцій безпеки та керування; всі налаштування та установки користувача зберігаються в пам'яті пристрою. У плату UNO-COM вбудовані всі індикатори панелі керування та потенціометри регулювань. Живлення подається на плату через панель роз'ємів і виходить на виконавчі пристрої (висока напруга 230В), захищені двома запобіжниками на 230В (фаза і нуль). Панель роз'ємів має також два додаткові контакти не захищених запобіжниками (фаза і нуль) ~ 230В на виході на модем. модем для віддаленого доступу підтримки.

Придбати плату управління 65100729 або інші необхідні комплектуючі для газових котлів в інтернет-магазині Artiss можна за бюджетну вартість з доставкою по Україні.

Добавить отзыв
Похожие товары: